Aangelijnde groepswandelingen

Veel honden van mijn klanten hebben een vervelende ervaring gehad met andere honden, terwijl ze aan de lijn zitten. Om ze een positieve ervaring te geven organiseer ik deze aangelijnde groepswandelingen.

In een groep van maximaal 6 honden gaan we een wandeling maken waarbij de honden aan de lijn blijven. We zorgen voor de start dat alle honden op hun gemak zijn, vinden allemaal een eigen plekje en gaan dan een prachtige wandeling maken. Hierbij zal Annelinn de baasjes en honden helpen zodat het voor iedereen een fijne ervaring is. Verder is er ruimte om te praten over gedrag en bovenal te genieten van al het moois om ons heen. Als we weer terug zijn bij de auto is er ruimte om gezellig na te kletsen onder het genot van wat lekkers.

Voor wie?

Deze wandelingen zijn alleen toegankelijk voor klanten van Hondencoach Annelinn. De wandelingen zullen rond de 5 kilometer lang zijn dus niet geschikt voor jonge honden. Twijfel je of dit iets is voor jou en je hond, stuur mij dan zeker een berichtje.

Algemene informatie

De wandelingen zullen op wisselende locatie plaats vinden in gebieden waar een aanlijnplicht is. De kosten bedragen €15,- per hond. Aanmelden kan door Annelinn een berichtje te sturen via What'sApp, het contactformulier, via Instagram of per mail.

Voorjaarswandeling

De dagen worden langer en het bos is ontwaakt uit zijn winterslaap. Deze wandeling zal gehouden worden op zaterdag 4 mei in het bos van Rucphen.

Zomeravond wandeling

De dagen zijn lang en daarom kunnen we nog langer genieten van al het moois om ons heen. De datum voor deze wandeling zal snel gepland worden.

Herfstwandeling

De kans op regen is wat groter, maar dat mag de pret niet drukken. De kleuren in het bos zijn prachtig en de temperatuur is ideaal voor een wandeling. De datum voor deze wandeling volgt snel.