Gedragsbegeleidingstraject

Er is niks zo vervelend als tegen een probleem aan lopen met je geliefde hond. Misschien voelt je hond zich niet happy of laat hij ongewenst gedrag zien. Het is belangrijk om de oorzaak te vinden en bij de kern van het probleem de oplossing te gaan zoeken. Dat is precies wat we tijdens een gedragsbegeleidingstraject gaan doen.

Stap 1 - Gratis Kennismakingsgesprek

Als eerste vind ik het fijn om met nieuwe klanten te starten met een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek kunnen we elkaar een beetje leren kennen en kan ik bepalen welk aanbod het beste past bij de situatie.

Stap 2 - Vragenlijst

Nadat we hebben besloten voor het gedragsbegeleidingstraject te gaan, ontvangen de baasjes een vragenlijst. Deze vragenlijst bevat algemene vragen over de hond, maar ook vragen over het gedrag, dagritme en medische geschiedenis. Ook ben ik heel erg benieuwd naar jullie doel en droom. Verder ontvang ik graag beeldmateriaal van het gedrag.

Stap 3 - Eerste (online) consult

Middels een online meeting van ongeveer een uur duiken we dieper het probleem in. We gaan opzoek naar mogelijke oorzaken en we gaan een plan van aanpak bedenken om met het gedrag aan de slag te gaan. Dit gesprek zal opgenomen worden, waardoor dit later nog terug te kijken is.

Stap 4 - Tweede (fysieke) consult

Na het eerste, theoretische, consult gaan we tijdens het tweede consult praktisch aan de slag. Afhankelijk van de problemen spreken we in de thuissituatie af of op de trainingslocatie in Numansdorp. Dit consult duurt maximaal 1,5 uur. We gaan aan de slag met oefeningen om het gedrag van de hond te begeleiden en de hond te ondersteunen waar nodig.

Stap 5 - Derde (online) consult

Tijdens het derde consult ontmoeten we elkaar weer middels een online meeting. We bespreken de voortgang en er is ruim de tijd om mogelijke vragen te stellen. Ook bepalen we tijdens dit gesprek of we het gedragstraject kunnen afronden, of dat een vervolg nodig is. Zo kan het gedragstraject uitgebreid worden of kan er bijvoorbeeld meegedaan worden aan het Intensieve Basis Traject.

 

Tijdens de duur van het gehele traject ben ik via What'sApp of per mail bereikbaar om jullie te ondersteunen en vragen te beantwoorden. De duur van het traject is ongeveer 2 maanden. 

Investering
De investering van het Gedragsbegeleidingstraject is €249,- exclusief eventuele reiskosten (€0,23 vanaf 4701JM). Wanneer er voor het fysieke consult word afgesproken op de trainingslocatie in Numansdorp worden er geen reiskosten in rekening gebracht.

Uitbreiding
Na het volgen van het traject van 3 consulten kan er gekozen worden voor uitbreiding. Dit kan zijn middels privélessen of een speciale uitbreiding op het traject. Deze mogelijkheid bestaat uit 2 extra consulten, 1 fysiek en 1 online. De kosten hiervoor zijn €99,-

Als je een gratis kennismakingsgesprek in wilt plannen kun je mij een berichtje sturen via What'sApp op 06-57039705, de mail, het contactformulier of Instagram. Bij het afnemen van diensten van Hondencoach Annelinn ga je akkoord met de Algemene voorwaarden, Huishoudelijk Regelement en het Privacy Beleid. 

"We vinden het fijn dat je als coach de hondentaal vertaald naar de mensentaal en met voorbeelden ondersteund. Daarnaast ben je duidelijk wat je als eigenaar wel of niet moet doen. Ook fijn dat er gekeken wordt naar wat er nog mogelijk is om de hond te ondersteunen dmv homeopathische middelen en fysio.
Wij zouden je zeker aanbevelen bij anderen, vanwege de bovenstaande punten."

Shih Tzu Bob

"Vond het consult fijn verlopen en duidelijk. Verslag idem, echt alles stond erin. Jou als coach ook erg plezierig. Vind je een leuk persoon, vriendelijk en begripvol. Ja zou je om al die redenen wel aanbevelen."

Roemeense mix Nila