Intensief Basis Traject
Vervolg

De basis is gelegd, maar toch vindt je het fijn om bezig te blijven met het gedrag van je hond. Je wilt je hond nog beter leren begrijpen en kunnen begeleiden. Dan is dit traject écht iets voor jullie!

Net als bij het Intensieve Basis Traject duurt ook dit traject 6 weken. In deze 6 weken is er elke week een praktijk les en is er aan de start van het traject 1 online theorie les. In deze 6 weken gaan we eerder opgedane kennis opfrissen en uitbouwen. We gaan aan de slag met het begeleiden van het gedrag van onze honden, oefeningen die we in het dagelijkse leven kunnen gebruiken en uiteraard staat plezier hebben ook centraal.

Er kan alleen deelgenomen worden aan dit traject na het volgen van het Intensieve Basis Traject, of eerdere andere lessen/trajecten bij Hondenschool Pawsome of Hondencoach Annelinn. Twijfel je of dit geschikt is voor jullie, stuur mij dan zeker een berichtje.

Tijdens dit traject gaan we nog dieper in op gedrag. Wat laten onze honden zien? Maar wat laten ook de andere honden zien en hoe kunnen wij hier het beste op reageren. 

We gaan aan de slag met oude oefeningen die we verder gaan uitbreiden maar er komen ook een hoop nieuwe oefeningen aan bod. Denk hierbij aan, op 2 manieren mee lopen aan de lijn, op commando van kant wisselen, stoppen met lopen en wachten op commando, impulscontrole en nog veel meer.

Net als bij al mijn lessen staat plezier ook bij deze cursus centraal. We gaan de neuzen van onze honden aan het werk zetten, we gaan ze toffe trucjes leren en dat alles om de band tussen jou en je hond nog sterker te maken!

Data

Dinsdag 30 juli 18.30 uur
Online theorieles

Donderdag 1 augustus 19.30 uur
1e praktijk les
Donderdag 8 augustus 19.30 uur
2e praktijk les
Donderdag 15 augustus 19.30 uur
3e praktijk les
Donderdag 22 augustus 19.30 uur
4e praktijk les
Donderdag 29 augustus 19.30 uur
5e praktijk les
Donderdag 5 september 19.30 uur
6e praktijk les

Details

De online les zal gegeven worden via Skype. De fysieke lessen vinden plaats op het terrein van Dierenopvangcentrum De Dierenstee in Numansdorp. Hier kan gebruik worden gemaakt van het toilet en de koffieautomaat. De groep bestaat uit maximaal 6 honden. De investering voor dit traject is €150,-

Aanmelden

Aanmelden voor de cursus kan door het sturen van een berichtje naar mij via Instagram @hondencoach.annelinn, Whatsapp 06-57039705, via mail [email protected] of door het invullen van het contactformulier.
Bij het afnemen van diensten van Hondencoach Annelinn ga je akkoord met de Algemene voorwaarden, Huishoudelijk Regelement en het Privacy Beleid.