Intensief Basis Traject

 6 weken lang, in een kleine groep, intensief, met veel individuele aandacht, aan de slag met je hond. De focus ligt op het begrijpen van je hond, lichaamstaal, de ontwikkeling van gedrag, binding, het begeleiden van je hond en uiteraard plezier! 

 In deze 6 weken volg je elke week een praktijk les en vinden er 3 online theorie lessen plaats. Tijdens de praktijk lessen ga je met een groepje van maximaal 4 honden elke week aan de slag met nieuwe oefeningen. Oefeningen waar je in de praktijk en het dagelijkse leven met je hond echt wat aan hebt. We focussen ons hierbij veel meer op gedrag dan op kunstjes.

Tijdens de 3 online lessen gaan we dieper in op het gedrag van honden, hoe ontstaat gedrag en wat zegt de hond met zijn lichaamstaal. Ook is er ruimte om de voortgang te bespreken en vragen te stellen. 

Tevens wordt de cursus ondersteund met de online training “Een goede start”. Op deze manier kun je een groot deel van de oefeningen die tijdens de lessen zijn besproken, thuis op je gemakje nog eens rustig terug kijken. Je krijgt 3 maanden toegang tot de online leeromgeving vanaf de start van de cursus.

De cursus is geschikt voor honden vanaf 5 maanden oud. Verder zijn alle honden welkom. Of je nu je hond beter wilt leren begrijpen, een herplaatser hebt, de band met je hond wilt versterken of een reactieve hond hebt. Wanneer je samen met je hond aan de slag wilt, ben je van harte welkom! 

Tijdens de cursus leer je beter wat je hond jou wilt vertellen en waarom hij dat doet. Doordat jullie elkaar beter leren begrijpen, kun je de hond nog beter helpen en begeleiden.

De band tussen jou en je hond zal hierdoor versterken. Jullie kunnen daardoor aan de slag met jullie persoonlijke aandachtspunten. Tijdens de cursus is hier voldoende ruimte en aandacht voor.

Doordat de band versterkt en de basis gelegd word, is er ook steeds meer ruimte voor plezier. Er is tevens niks leuker dan plezier hebben samen met je hond. Ook dit zorgt weer voor een sterkere band en maakt de cirkel rond.

Data

Op de volgende data vinden de lessen om 19.30 plaats.
Di 11 juni, 1e online les
Do 13 juni, 1e praktijk les
Do 20 juni, 2e praktijk les
Di 25 juni, 2e online les
Do 27 juni, 3e praktijk les
Do 4 juli, 4e praktijk les
Di 9 juli, 3e online les
Do 11 juli, 5e praktijk les 
Do 18 juli, 6e praktijk les

Details

De online lessen zullen gegeven worden via Skype. De fysieke lessen vinden plaats op het terrein van Dierenopvangcentrum De Dierenstee in Numansdorp met uitzondering van de laatste les, de locatie van deze les volgt later. De investering voor deze cursus is €250,-

Aanmelden

Aanmelden voor de cursus kan door het sturen van een berichtje naar mij via Instagram @hondencoach.annelinn, Whatsapp 06-57039705, via mail [email protected] of door het invullen van het contactformulier.
Bij het afnemen van diensten van Hondencoach Annelinn ga je akkoord met de Algemene voorwaarden, Huishoudelijk Regelement en het Privacy Beleid. 

"De cursus, zowel het theoretische als het praktijkdeel, is goed opgebouwd. Je leert dingen die je dagelijks kan toepassen en die voor een betere samenwerking en band met de hond zorgen.
Annelinn is een zeer betrokken instructeur/coach die een goede individuele benadering heeft. Doordat de groep uit 4 honden bestaat is dat goed te merken zonder dat er (te) veel aandacht naar een bepaalde hond gaat.
Wij hebben Spike geadopteerd uit het asiel en wij hadden behoefte aan ondersteuning bij het omgaan met hem, het opbouwen van een band en ‘issues’ aan te pakken. De cursus heeft hier een grote positieve bijdrage aan geleverd waar we Annelinn heel dankbaar voor zijn."


Bordercollie mix Spike

"Zeker veel geleerd met name over gedrag van Buddy. Sommige puzzelstukjes van zijn gedrag vielen in elkaar! Echte aanrader zowel cursus als Annelinn zelf. Als instructeur heel rustig, gedreven en begripvol."

Afrikaanse mix Buddy

"Ik vond de cursus erg leerzaam en leuk om te volgen. Annelinn heeft mij geleerd hoe ik een nog sterkere band met mijn hond kan krijgen en we hebben veel praktische handvatten voor  de dagelijkse bezigheden gekregen. Annelinn is een vriendelijke, geduldige en prettige instructrice, zij doet haar werk met veel plezier en passie voor mens en hond."

Manon en labrador Doortje

"Vond het erg leerzaam. Vooral omdat je ingaat op de psyche en gedrag van de hond en niet zozeer de trucjes die iedere trainer en eigenaar z’n hond kan aanleren. "

Leonie en Labradoodle Pip

"Ik vond de curcus enorm interessant, heb er ook enorm veel uit opgepakt met honey samen  in ons dagelijks leven. Jij bent een enorm behulpzame instructeur met rust en kalmte waardoor dit al gelijk uitstraalde op mij en dus rustig kon relativeren hoe te zijn met Honey. Zeker dat ik jou al aanbeveel. Daarbij zou ik met Honey ook echt oprecht een intensief vervolg traject willen doen. "

Dalmatiër Honey

"We hebben geleerd om anders op te letten/kijken naar onze hond. Je bent duidelijk, rustig en makkelijk in omgang. Ja we gaan het zeker aanbevelen, het bied zoveel meer dan zit-lig-af! Je leert je hond beter kennen."

Husky Morgan

"Ik vond de cursus leuk en informatief. Ik heb mijn hond er beter door leren kennen en meer vertrouwen en handvatten gekregen. Annelinn kan met haar kennis en ervaring snel gedrag van de hond en baas duiden en hierop afstemmen."

Labradoodle Waldo