Privélessen

Het fijne aan privélessen is dat we deze helemaal naar wens kunnen invullen. Elke situatie, elke hond en  elk mens is anders en dat maakt ook dat voor iedereen het plan van aanpak anders is. Juist dat is wat ik zo leuk vind aan mijn werk. Mensen helpen naar hun wens of doel toe, passend bij de situatie en mogelijkheden. 

Een probleem oplossen lukt in mijn optiek bijna nooit in 1 keer, daarom biedt ik lespakketten aan. Bij elk lespakket zit een bepaald aantal fysieke privélessen. Daarnaast krijg je bij alle pakketten 3 maanden toegang tot de online basis training "Een goede start". Met deze training kun je vanuit huis direct aan de slag met de basis oefeningen, waardoor we tijdens de privélessen gelijk de diepte in kunnen gaan. Weet je niet zo goed welk pakket of traject geschikt is voor jullie? Dat is geen probleem, middels een gratis online kennismakingsgesprek kunnen we dit uitgebreid bespreken.

Les pakket 1:

🐾 3 fysieke lessen 
🐾 Toegang tot de online basis
cursus "Een goede start"
🐾 Investering €210,- (Excl. reiskosten)

Les pakket 2:

🐾 5 fysieke lessen
🐾 Toegang tot de online basis
cursus "Een goede start"
🐾 Investering €325,- (Excl. reiskosten)

Les pakket 3:

 🐾 8 fysieke lessen
 🐾Toegang tot de online basis cursus " Een goede start"
🐾 Investering €480,- (Excl. reiskosten)

Jaar traject

🐾 12 fysieke lessen
 🐾 Intensief basis traject
 🐾 Toegang tot de online basis cursus 
"Een goede start"
 🐾 Investering €850,- (Excl. reiskosten)

Pakket naar wens

🐾 Samenstellen naar wens
 🐾Fysieke lessen
 🐾Online lessen
 🐾Prijs op aanvraag

Losse les

🐾 Alleen voor bestaande klanten
 🐾Als opfrisser
 🐾Voor een klein probleem
 🐾Investering €75,- (Excl. reiskosten)

"Wat mij betreft is er niks zo mooi als een baasje en hond weer dichter bij elkaar te brengen."

Een privéles duurt meestal tussen de 45 en 60 minuten. Ik kom naar jullie huis toe of naar een andere afgesproken locatie. Heb je vragen of wil je een pakket aanschaffen, stuur dan een berichtje naar mij via Instagram , Whatsapp op 06-57039704, via het contactformulier of via de mail. Bij het afnemen van diensten van Hondencoach Annelinn ga je akkoord met de Algemene voorwaarden, Huishoudelijk Regelement en het Privacy Beleid.

"Ik vond het fijn om de filmpjes te bekijken en ben ook daarmee aan de slag gegaan. De persoonlijke aanpak was heel fijn. Ik had een specifiek probleem en er werd goed vanuit het probleem en de hond gekeken. Ik heb veel mee gekregen om na de lessen ermee door te kunnen gaan. Bedankt voor de stapjes vooruit die Bruno heeft kunnen zetten dankzij jou adviezen! "

Jack Russell Bruno

"Ik ben erg blij met de coaching het is zo passend voor Evy geweest. Wij liepen echt vast met haar gedrag en waren het vertrouwen kwijt. Gelukkig, met de juiste coaching, deskundigheid en betrokkenheid kunnen wij weer volop genieten van Evy. Dank daarvoor! "

Mini American Shepherd Evy

"Ik heb veel geleerd van Annelinn, ze is rustig, observeert goed en geeft duidelijke feedback. Wat ik miste bij andere trainers is directe feedback op mijn gedrag en het effect op de hond hiervan. Annelinn bespreekt dit op een prettige manier en geeft duidelijke instructie hoe het anders kan. Je leert geen trucjes maar krijgt tools voor gedragsverandering. Daarnaast heeft ze veel kennis en legt goed uit wat er gebeurd. Bobbie en ik gaan weer met plezier wandelen. Ik zou Annelinn zeker aanraden bij anderen! "

Australian Shepherd Bobbie

"Mijn pup kon niet alleen zijn en had meerdere issues. Mede met de professionele hulp van Annelin heb ik nu een hele fijne hond die goed alleen kan zijn.. Hij is nu 1 jaar en we gaan fijn verder met Annelinn, binnenkort starten we met het intensieve basis traject zodat we nog meer kunnen leren en genieten van elkaar. Ik kan iedereen Hondencoach Annelinn aanbevelen! "

Jack Russell Paika

"Ik vind Annelinn een hele professionele dame die op een prettige duidelijke en liefdevolle manier omgaat met je hond en jou als baasje. Vooraf aan onze eerste ontmoeting kon ik al aan de slag met mooie duidelijke filmpjes. En tijdens de eerste afspraak leerde ik gelijk al een paar praktische handelingen waarmee ik meteen aan de slag kon. Natuurlijk moet je als baasje consequent zijn en blijven en als je dan de kennis van Annelinn goed weet toe te passen merken wij nu zeker een positieve verandering in het gedrag van onze hond. "

Labradoodle Harvey

"Bowie reageert een stuk relaxter naar andere honden en personen sinds we het coachingstraject zijn gestart. De begeleiding van Annelinne heeft ons enorm geholpen en de nodige handvatten gegeven! "

Labradoodle Bowie