Reviews

 Pawsome vind het belangrijk om constant op de hoogte te blijven van de ervaringen van de klanten. Ik hoop op deze manier onze diensten te kunnen blijven optimaliseren. 

Wilt u ervaringen delen over mij, dan kunt u dit het beste doen via Trustpilot. Via onderstaande button komt u direct op onze pagina 

Zoveel geleerd van Annelinn!!

"Veel belangrijker nog dan commando’s of “kunstjes” leren vond ik het hele gedrag van een hond. Waarom doet hij dit of dat? En hoe daar op te reageren!!
Annelinn kan dingen heel goed uitleggen en gebruikt herkenbare voorbeelden. Absolute aanrader!"

Annelinn is een zeer kundige hondencoach

"Hele fijne begeleiding en tips van Annelinn gehad nav een privé les. Had via via van haar gehoord en kan alleen maar beamen dat ze verstand heeft vh gedrag van honden. Wij liepen met onze aussie tegen een aantal dingen aan waar ik bij de “gewone” hondenschool geen tips kreeg. Na een bezoek van Annelinn hebben we tips gekregen waar we druk mee aan de slag zijn gegaan. Zij heeft ervaring met Aussies en heeft ons handvatten aangereikt wat direct verandering teweeg brengt. We zijn er nog niet maar dit is al zoveel prettiger.
Echt een aanrader, Annelinn heeft een goede kijk op de hond maar ook op de personen ernaast"

Priveles bij Pawsome: een aanrader

"Voor onze labrador hebben we Annelinn advies gevraagd met betrekking tot haar sterke jacht instinct. Annelinn geeft praktische algemene tips die bij een bepaald ras vaak effectief zijn. Daarnaast nam ze ons mee in wat ze zag aan onze hond en hoe we dat ook kunnen herkennen. Hierdoor is het ook duidelijk waar de tips en adviezen invloed op hebben en wat goede stappen zijn om mee aan de slag te gaan. Annelinn zal hierin voor- en nadelen open bespreken net als duidelijke verwachtingsmanagement. Fijn is hierbij dat ook kinderen altijd welkom zijn en Annelinn kijkt of, en hoe, ze betrokken kunnen worden.

Samenvattend: voor specifieke gedragsvragen bij je hond zouden wij zeker Annelinn van Pawsome aanraden!"