Themacursussen
en workshops

Wanneer je hond de basis beheert, maar je het wel leuk vind om nog bezig te zijn met je hond, zijn de themacursussen/lessen echt iets voor jullie. 

 

Elke cursus of les gaan we aan de slag met een bepaald thema. Binnen zo'n thema is er voor iedere combinatie, gevorderd of net startend, iets nieuws te leren. 

Op een veilige en leuke manier samen bezig zijn met je hond is niet alleen heel leuk. Het daagt jullie uit om nog beter samen te werken en jullie band zal erdoor versterken. 

"Shhh"

Voor ons mensen is praten de makkelijkste vorm van communiceren. Maar is dit voor onze honden ook wel het geval? In deze cursus gaan we werken in totale stilte.

"Je neus achterna"

De neus van een hond werkt velen malen beter dan die van ons. Ze kunnen enorm veel informatie uit geuren halen. Dit is voor de hond heel natuurlijk gedrag, waar wij ze in kunnen uitdagen.

"Dogfrisbee"

Frisbee is een hele leuke sport voor actieve honden en hun baasjes. Tijdens deze themacursus staat veiligheid en plezier bovenaan.

"Heel hondenland in beweging"

Meer bewegen is voor veel mensen een goed voornemen, maar ook voor onze honden is bewuste beweging een heel goed idee. Tijdens deze cursus gaan we op een leuke manier ons verdiepen in beweging.