"Dog Frisbee"

Is je hond snel, energiek en vindt hij het leuk om ergens achteraan te gaan, dan is Dog Frisbee waarschijnlijk echt iets voor jou en je hond. Het is een super leuke sport waarbij je samen met je hond actief bezig bent en leuke dingen leert.

Tijdens de themacursus "Dog Frisbee" gaan we aan de slag met het aanleren van diverse worpen. We gaan met elkaar frisbeespellen doen om onze technieken te verbeteren en ons te kunnen verbeelden in onze honden. We gaan de honden allerlei kunstjes leren om het frisbeeën nog leuker en veiliger te maken en bovenal gaan we heel veel plezier maken en heel veel frisbeeën.

Eindelijk zijn de dagen weer wat langer en is het veld weer goed begaanbaar geworden. Bij voldoende animo zal daarom gestart gaan worden met de frisbee lessen. 

- ⁠donderdag 23 mei
- donderdag 30 mei
- donderdag 13 juni
- donderdag 20 juni
- donderdag 27 juni
- donderdag 4 juli
- donderdag 11 juli
- donderdag 18 juli 
- donderdag 1 augustus
- donderdag 8 augustus
- donderdag 15 augustus
- donderdag 22 augustus
- donderdag 29 augustus
- donderdag 5 september

De lessen vinden plaats om 20.30 uur

De cursus wordt gegeven op het terrein van Dierenopvangcentrum De Dierenstee in Numansdorp. 

De kosten per les zijn €12,50. Heb je interesse, stuur mij dan zeker een berichtje. 

Eigen frisbees zijn niet direct nodig. Er zijn voldoende hoogwaardige frisbees aanwezig die je kunt gebruiken. 

Tijdens de lessen gaan we aan de slag met en zonder de honden. Je hond kan dan aan de kant even wachten aan een haak, in de bench of in de auto.

Bij het afnemen van diensten van Hondencoach Annelinn ga je akkoord met de Algemene voorwaarden, Huishoudelijk Regelement en het Privacy Beleid.