"Heel hondenland 
in beweging"

In het nieuwe jaar hebben veel mensen het goede voornemen om meer te gaan bewegen. Het lijkt mij een heel mooi voornemen om ook onze honden meer en bewust te laten bewegen. Zo kwam ik op het idee voor "Heel hondenland in beweging". 

Tijdens deze themacursus gaan we 4 lessen aan de slag met onze honden bewust laten bewegen. Op deze manier leren de honden bewuster om te gaan met hun lijf, wat blessures voorkomt. Maar ook gaan we met elkaar goed kijken naar de honden, wat laten ze zien, wat vinden ze lastig. Want als wij als baasjes weten wat onze honden lastig vinden, kunnen wij hun nog beter begeleiden, remmen en helpen. Dit alles gaan we doen door leuke oefeningen en trucjes waarbij ook de hersenen van de honden aan het werk gezet gaan worden.

Data
Naar verwachting zal deze cursus in 2025 weer gegeven worden. Bij interesse in deze themacursus kun je mij altijd een berichtje sturen. 

Informatie
De lessen vinden plaats op het terrein van Dierenopvangcentrum De Dierenstee in Numansdorp. De groep bestaat uit maximaal 6 honden, de cursus is voor alle honden geschikt. 

Aanmelden

De investering voor deze cursus is €65,-. Aanmelden kan door mij een berichtje te sturen. Dit kan via What'sApp op 06-57039705, via Instagram, contactformulier, of per mail.  Bij het afnemen van diensten van Hondencoach Annelinn ga je akkoord met de Algemene voorwaarden, Huishoudelijk Regelement en het Privacy Beleid.