"Je neus achterna"

 Na het succes van de themacursus "Je neus achterna" komt er nu een vervolg. Waar we tijdens de themacursus 3 weken achter elkaar aan de slag gingen, doen we dat nu iedere maand een keer en kun je per ronde aan sluiten. 

 De neus van een hond werkt velen malen beter dan die van ons. Ze kunnen enorm veel informatie uit geuren halen. Dit is voor de hond heel natuurlijk gedrag, waar wij de hond in kunnen uitdagen.

Tijdens de lessen leer je meer over de neus, neuswerk en hoe je met je hond aan de slag kan gaan. In groepjes van maximaal 3, ingedeeld op niveau, gaan we de neuzen van de honden aan het werk zetten en ga je als baasje leren hoe je dit het beste, samen, kunt doen. We richten ons hierbij op natuurlijke nazoek technieken.

Deze lessen zijn voor alle honden geschikt, ook zeker voor jonge en oudere honden. Tijdens de lessen zullen de honden geen contact maken met elkaar en ze blijven altijd aan de riem. 

Eerst volgende data

Zaterdag 25 mei
10.00 uur VOL
11.30 uur VOL

Zaterdag 22 juni
10.00 uur VOL
11.30 uur

Zaterdag 27 juli
10.00 uur
11.30 uur

Locatie en informatie

De lessen worden gegeven in de omgeving van Roosendaal in het bos. De precieze locatie wisselt per keer om het voor de honden en baasje zo uitdagend mogelijk te houden. De locatie krijg je doorgestuurd in de week voor de les. 

We trainen op terrein waar honden niet los mogen, we werken daarom met een lange lijn. Het liefst van minimaal 5 meter. Voor de honden is het het fijnste als deze aan een tuig bevestigd word. Als je meer informatie wilt over geschikt materiaal, kun je mij altijd een berichtje sturen. 

Neem voor tijdens het speuren altijd wat te drinken mee voor de hond. Ze krijgen er namelijk vaak flink dorst van.

 Wanneer de lessen vol zijn maar je wilt toch graag mee doen, stuur mij dan een berichtje. Bij voldoende animo zal ik mijn best doen om er nog een extra groep aan toe te voegen.

Investering

Deelname eerste keer* €27,50
Deelname vervolg €20,00

*Wanneer je voor de eerste keer komt krijg je een vachtdummy van mij. Dit is de dummy waar we de sporen mee lopen. 

Privéles

Het is ook mogelijk om een privéles speuren te volgen. We kunnen dan intensief, op individueel niveau aan de slag. De kosten hiervan zijn €45,- per les. Dit is ook op andere data mogelijk.

Aanmelden

Aanmelden kan door een berichtje te sturen naar mij via instagram, whatsapp
06-57039705 of per mail [email protected] 
Bij het afnemen van diensten van Hondencoach Annelinn ga je akkoord met de Algemene voorwaarden, Huishoudelijk Regelement en het Privacy Beleid.