Vuurwerk workshop
voor jonge honden

Zondag 13 oktober 2024
11.00 uur tot 17.00 uur

Voor veel honden eigenaren is oud en nieuw, en de gehele periode er omheen een ware hel. Honden zijn soms maanden ontzettend bang of schrikken zo erg dat ze zelfs vermist raken. De ene hond is van nature ook veel gevoeliger voor geluid dan de andere. Als je een jonge hond hebt, of een hond die nog niet bang is, is dit hét moment om hem of haar op deze periode voor te gaan bereiden. 

Tijdens de vuurwerk workshop voor jonge honden geven we baasjes van jonge honden, of honden die nog niet bang zijn voor vuurwerk, alle tools mee om hun hond zo goed mogelijk voor te bereiden op de herrie en onvoorspelbaarheid. We gaan aan de slag met het ongevoelig maken voor harde geluiden, we geven ze de eerste kennismaking mee met licht vuurwerk maar we gaan ook dieper in op voorzorgsmaatregelen en herstel. 

Deze training wordt gegeven door Hondencoach Annelinn en Cilla van Praktijk Nature 4 Animals. Annelinn begeleidt het stuk gedrag en Cilla gaat in op de voorzorgsmaatregelen en de extra ondersteuning die je de hond kan bieden. 

De training bestaat uit een combinatie van praktijk en theorie en wordt gegeven op het terrein van Dierenopvangcentrum De Dierenstee in Numansdorp. Na afloop van de training ontvangt iedereen als naslag werk het e-book over vuurwerkangst bij honden die Cilla en Annelinn samen gemaakt hebben. 

De training wordt gegeven op zondag 13 oktober van 11.00 uur tot 17.00 uur en is inclusief lunch. We gaan aan de slag met praktijk en theorie. Het is dus handig als je een bench meeneemt voor je hond, of zorg ervoor dat de hond in de auto kan uitrusten. De kosten voor deze workshop bedragen €99,-. Per hond mogen er 2 begeleiders mee. 

Opgeven voor deze training kan door een berichtje te sturen via Instagram, whatsapp op 06-57039705 of per mail naar [email protected]  Bij het afnemen van diensten van Hondencoach Annelinn ga je akkoord met de Algemene voorwaarden, Huishoudelijk Regelement en het Privacy Beleid.