Vuurwerk workshop
voor oud deelnemers

Zondag 20 oktober 2024
11.00 - 17.00 uur

Heb je in het verleden al meegedaan met een vuurwerktraining bij Hondenschool Pawsome of Hondencoach Annelinn, en wil je alle kennis weer even opfrissen? Dan is deze workshop helemaal geschikt voor jou. 

Tijdens deze workshop gaan we een stukje training herhalen, maar ook nieuwe informatie met jullie delen. De training, begeleiding en ondersteuning is steeds verder ontwikkeld om de honden nog beter te kunnen helpen in deze rottige periode. 

De workshop wordt gegeven door Hondencoach Annelinn en Cilla van Praktijk Nature 4 Animals en bestaat uit stukken praktijk en theorie. Verder is het mogelijk om ondersteunende middelen af te nemen bij Cilla en producten uit te proberen. 

Na de training ontvangt iedereen als naslag werk het E-book over vuurwerkangst dat Cilla en Annelinn geschreven hebben. Hiermee heb je de basis informatie altijd bij de hand om je hond zo goed mogelijk te kunnen helpen en ondersteunen. 

 De training wordt gegeven op zondag 20 oktober van 11.00 uur tot 17.00 uur en is inclusief lunch. We gaan aan de slag met praktijk en theorie. Het is dus handig als je een bench meeneemt voor je hond, of zorg ervoor dat de hond in de auto kan uitrusten. De kosten voor deze workshop bedragen €99,-. Per hond mogen er 2 begeleiders mee. 

 Opgeven voor deze training kan door een berichtje te sturen via Instagram, whatsapp op 06-57039705 of per mail naar [email protected]  Bij het afnemen van diensten van Hondencoach Annelinn ga je akkoord met de Algemene voorwaarden, Huishoudelijk Regelement en het Privacy Beleid.