What'sApp Community
"Hondencoach Annelinn"

Samen leren is een belangrijk onderdeel binnen Hondencoach Annelinn. Met en van elkaar word je namelijk een heel stuk wijzer.

Wanneer je een dienst afneemt bij mij, krijg je toegang tot de What'sApp Community "Hondencoach Annelinn". Deze functie van What'sApp wordt nog niet heel veel gebruikt, maar heeft hele leuke mogelijkheden. Wanneer ik je lid maak, krijg je alleen de "echt" belangrijke mededelingen door. Je kunt daarnaast zelf kiezen aan welke groepen je deel wilt nemen. Op deze manier krijgt niemand berichtjes waar hij of zij niet op zit te wachten. 

Uitleg over de groepen

Al mijn klanten maak ik lid van de community "Hondencoach Annelinn" Als je verder geen deel uit wilt maken van groepen geeft dat niks. Alleen belangrijke mededelingen ontvang je dan. 

In de nieuws groep deel ik nieuwtjes rondom Hondencoach Annelinn. Zie het als mijn nieuwsbrief. Dit kunnen nieuwe activiteiten zijn, of interessante informatie. In deze groep kan verder niet gekletst worden onderling. Ongeveer 1 a 2 keer per week stuur ik hier een bericht in. 

De vraag maar raak groep is een hele actieve groep. Klanten kunnen hier vragen stellen of ervaringen delen. Ook stel ik hier regelmatig vragen of zoomen we in op een bepaald onderwerp. Hier leren we dus echt met en van elkaar. 

Verder zijn er nog groepen voor speciale lessen of cursussen zoals bijvoorbeeld de vuurwerktraining. Deze groepen zijn alleen beschikbaar voor mensen die mee hebben gedaan aan deze lessen, mee doen op dit moment of mee gaan doen in de toekomst. In deze groepen verstuur ik informatie en kunnen ervaringen gedeeld worden over het specifieke onderwerp.